Hjælp i virksomheder & organisationer

Sygemeldinger, trykket stemning og faldende salg? 

Kan du mærke, hvor stressende det er som leder, når dine ansatte står og banker på døren til dit kontor, når der er mange sygemeldinger, når der er en trykket stemning, og når den daglige opgaveløsning påvirkes? Måske oplever du endog manglende resultater og faldende salgstal.

Sådan behøver det ikke at være.

Hvordan vil det være, hvis hverdagen ”gled mere i olie”, og du skulle bruge mindre tid på brandslukning og mere tid på kerneydelsen?

Mit svar og tilbud til dig som leder

Du har helt sikkert en fornemmelse af, hvad der er på spil, men det kan være svært som leder at tage disse snakke med ens medarbejdere.

Der er uvilkårligt ”magt på spil”, når man som leder tager en individuel samtale med en medarbejder. Noget vil blive sagt og noget holdes tilbage. Det er et vilkår.

Vejen frem er at skabe et frirum, hvor den enkelte medarbejder sammen med mig kan få arbejdet med egne udfordringer. Et slags helle, hvor der reflekteres for at skabe udvikling, forandring og nytænkning. På denne rejse er jeg den enkeltes guide.

Emner som har været i fokus i sådanne medarbejdersamtaler:

Præmisserne for en virksomhedsaftale

Vi kan også tage en kop kaffe online, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

”Vejle Brand” – den gode historie

Vejle Brand er et forsikringsselskab, som fysisk hører til i Vejle Midtby.

Jeg blev kontaktet af adm. Direktør Claus Lomholdt Poulsen, da han var interesseret i at snakke med mig om muligheden for et samarbejde. Hans ønske var at tilbyde alle medarbejdere et coachingforløb hos en ekstern coach med målet at skabe større arbejdsglæde, trivsel, mindre sygemeldinger og dermed også skabe bedre salgsresultater på den lange bane. Et tilbud som naturligvis skulle være frivilligt.

I første omgang benyttede 3 medarbejdere sig af tilbuddet. Alle fik startpakken og 3 ekstra sessioner bevilliget. Forløbene har været en øjenåbner og lærerigt for både ledelsen og medarbejderne. Begge parter har kunnet mærke en tydelig forandring.

Vejle Brand har derfor besluttet, at dette tilbud om individuel coaching af en ekstern coach skal skrives ind i deres personalehåndbog.

Hvis du er interesseret i at få en snak med Claus, så har han tilbudt at du må du meget gerne må kontakte ham på mail eller telefon.

Ro og nærværende fokus

”Vil bare lige fortælle dig, at jeg kom hjem fra vores aftale i går i en virkelig dejlig opløftet tilstand med ro og fokus på at være nærværende i de ting, jeg gjorde både privat og arbejdsmæssigt, så dejlig en følelse. Tak for dig og gode refleksioner.”’

Linda Løvkvist Plesner, Assurandør Vejle Brand

Gratis team øvelse

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du en gratis øvelse, der kan bruges i ethvert team.