Coachende samtaler

Hvad drømmer du om?

Det kan være svært at være på denne rejse alene, da man kan have gamle fortællinger om sig selv i sin bagage. Man kan have svært at se nye muligheder – at tænke ud af boksen. Nogle gange kan det endog være svært at finde ud af, hvad ens drøm faktisk er.

På denne rejse kan jeg tilbyde dig at være din guide, som gennem samtaler udfordrer dig, får dig til at se egne kompetencer og ikke mindst får sat fokus på dine værdier.

Priser

Når du starter et forløb hos mig, køber du en ”startpakke” på 3 sessioner – i alt 3½ time.

Ved den første session afsættes 1½ time, for at vi kan få et fælles udgangspunkt ift. din situation, hvad du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med samt en afklaring af, om vi er et godt match. Efterfølgende sessioner er á 1 times varighed.

Alle priser er inkl. moms. 

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan jeg kan støtte dig på din rejse, så skriv til mig på min mail info@stjernestunderhauge.dk

Omhyggelig og professionel

”Uanset måden vi arbejder med os selv, giver det energi at sætte sig selv på sagsordenen og tage sig selv alvorligt.

For mig var det at deltage i konkurrencen om en læringstime en god ting at gøre for mig selv.

Jeg kendte ikke til Lisbets arbejdsmetoder, men jeg vidste bare, at hun er omhyggelig og professionel med det, hun går i kast med. Og det er hun.

Vi snakkede, tegnede og skrev. Mange sanser blev brugt, og det virker virkelig godt at se Lisbet samle op på skrift det, jeg sagde, men også at jeg selv bevægede mig og skrev egne ord ned. På vej ud af døren fik jeg en seddel i hånden, som var spørgsmål til vejen frem.

Den virkede helt vildt godt på mig. Inden dagen var omme, havde jeg udført 3 ting, som jeg havde udskudt i lang tid. Fed energi resten af dagen og dagene frem. Tak Lisbet.”

Tine Helles, jordemoder og madmentor

Gratis team øvelse

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du en gratis øvelse, der kan bruges i ethvert team.