Personligt mentorforløb

Er du et sted i dit liv, hvor der sker forandringer, og hvor du har behov for at stoppe op og mærke efter, hvordan du gerne vil leve resten af dit liv? 

Jeg har selv været igennem mange forandringer i mit liv, hvor jeg måtte træffe nogle valg, for at jeg kunne opleve større livskvalitet. Det kræver mod at tage lederskab i eget liv, og jeg brænder for at støtte dig på din vej i at mestre dit liv.

Kan du mærke en form for hvisken eller tegn på, at du skal ændre den måde, du lever dit liv på, så det bliver mere meningsfuldt, og du kommer mere i balance? 

Det kan være både arbejdsmæssigt, familiemæssigt og personligt eller en kombination. Har du haft tanker om eller overvejelser over enten at skifte job, tage en anden uddannelse eller at blive selvstændig. At bruge dine evner på en anden måde? At leve mere i balance mellem familielivet og arbejdslivet? At bringe din kreativitet i spil?

Så hvad forhindrer dig i at folde dine vinger ud og blive den sommerfugl, som du drømmer om at blive?

Som din mentor vil jeg elske at hjælp dig med at virkeliggøre dine drømme og leve dit liv i overensstemmelse med den, du er. På forløbet vil jeg gå vejen sammen med dig, og du vil opleve at blive set, som den du er, og mødt med nærvær og varme.

Et mentorforløb skræddersyet til dig

Hvis du ønsker at lære dig selv bedre at kende og er nysgerrig på at undersøge de mange muligheder, er dette personlige mentorforløb lige noget for dig.

Forløbet sammensættes i et samarbejde med udgangspunkt i din situation, dine ønsker og behov, så indholdet og øvelserne bliver 100 % tilpasset dig og den, du er.

Som din personlige mentor er jeg med dig hele vejen i 6 måneder.

Forløbet består af 6 sessioner á 75 til 90 min. varighed. Derudover tilbyder jeg dig 6 ”livsliner”, hvilket vil sige, at du har mulighed for at ringe til mig 6 gange á 10 min. varighed. Dette for at du oplever, at du får den støtte, coaching og guidance, du har brug for i forhold til at udvikle dig, som du ønsker. Derudover vil du mellem sessionerne skulle arbejde selv med hjemmeopgaver, som jeg giver dig.

Det kan forløbet give dig

Sådan er forløbet skruet sammen

Forløbet består af i alt 6 sessioner, som hver varer 75-90 minutter.

Det kan enten foregå hos mig i Vejle eller online.

Når vi mødes til den første session, vil vi tale om, hvad du gerne vil have ud af forløbet, og vi dykker dybere ned i dine temaer. På baggrund af denne samtale lægger vi i fællesskab en overordnet retning for dit personlige mentorforløb.

Inden hver session sender du mig en mail, hvor du fortæller, hvor du er lige nu. Derved får jeg et indtryk af, hvad der er sket siden sidst.

Jeg vil mellem som afslutningen på hver session give dig en hjemmeopgave, som du kan lave løbende i din daglige praksis. Øvelserne vil jeg tilpasse 100 % til dig, og der hvor du er i din udvikling. Disse vil være med til at understøtte din læringsproces og dine refleksioner.

Under forløbet har du ligeledes mulighed for at kontakte mig pr. telefon 6 x 10 min, hvis du står i en udfordring, hvor du har brug for sparring eller støtte, eller hvis du blot har brug for at tjekke ind og følge op.

Dit personlige mentorforløb består af 6 sessioner fordelt på ca. 6 måneder. 
Forløbet indeholder derudover også hjemmeøvelser samt løbende sparring og guidance.

Din pris er 15.000 kr. inkl.  moms. 

Som en ekstra bonus sender jeg dig en ”magisk notesbog”, som du kan skrive i undervejs i forløbet.

Det er muligt at betale forløbet gennem din egen virksomhed eller arbejdsplads – eksempelvis i forbindelse med en stress-sygemelding.

Hvis du efter den første session finder ud af, at forløbet alligevel ikke er noget for dig, kan du nå at fortryde. I så fald betaler du kun for den første session.

OBS. Der er kun mulighed for at afbryde forløbet og få resten af pengene retur på dette tidspunkt.

Ønsker du at høre nærmere?

Kalder forløbet på dig, så skriv til mig på min mail info@stjernestunderhauge.dk

Vi kan også tage en kop kaffe online, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og mærke, om vi er et match.

Gratis team øvelse

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du en gratis øvelse, der kan bruges i ethvert team.