Samtaler for livet

Måske har du som jeg flere gange i dit liv haft én eller flere overvejelser: 

Det kan være svært på egen hånd at skabe sig et overblik, at forholde sig nysgerrigt samt at se nye muligheder. Som coach og mentor kan jeg tilbyde ”at forstyrre dig” – at skabe tid og rum for større indsigt og afklaring. Kort sagt fører jeg dig gennem din personlige ”rejse” med fokus på de spørgsmål, der netop optager dig.

Jeg har også oplevet kriser i mit liv.

Jeg ved, hvordan det er at miste, at føle sig forkert og ikke god nok, at være ramt af stress og at have mange bekymringer. Jeg har selv gået vejen, og det gør jeg fortsat, MEN jeg ved også noget om at holde ud, og at det er muligt at komme igennem kriser med den rigtige hjælp og støtte.

Dagen kom, hvor risikoen ved at forblive en tillukket knob, var mere smertefuld, end risikoen ved at folde sig ud i fuld blomst.

– Anaïs Nin

Coaching er en læringssamtale

Min forståelse af coaching er, at det er en særlig læringssamtale, hvor du via mine spørgsmål, dialog og egne refleksioner vil kunne opnå større klarhed over din nuværende situation, opdage nye ressourcer og få fokus på dine fremtidsmål. Det kan være svært at være på denne rejse alene, da man kan have gamle fortælleringer om sig selv i sin bagage. Man kan have svært at se nye muligheder – ”at tænke ud af boksen”.

Nogle gange kan det endog være svært at finde ud af, hvad ens drøm faktisk er.

Gennem fælles dialog vil du få udfordret dine rutiner, begrænsninger, antagelser og tankemønstre. Afsættet for denne læringssamtale er en arbejds- eller personlig problemstilling eller udfordring.

På denne rejse kan jeg tilbyde dig at være din guide, som gennem samtaler udfordrer dig, får dig til at se egne kompetencer og ikke mindst får sat fokus på dine værdier.

Jeg tror på, at vi alle kan skabe de positive forandringer, som vi har lyst til. Det hjælper bare at have én med på turen, der upartisk kan sætte gang i refleksionerne og støtte dig undervejs i din personlige udvikling.

Hvert forløb aftales individuelt

For at opnå sit mål har nogle mennesker brug for 3 samtaler, andre 10 samtaler, og nogle har brug for et længere mentorforløb.

Derfor aftales hvert forløb individuelt, så det passer netop til de mål, du gerne vil opnå i forløbet.

Samtalerne kan enten foregå fysisk i mine lokaler eller online. Det er op til dig.

Hvis du er leder i en virksomhed / organisation og ønsker at sætte særlig fokus på dine medarbejderes trivsel og arbejdsglæde, så tilbyder jeg virksomhedsaftaler ift. 1:1 samtaler.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, kan du læse nærmere om mine 3 muligheder herunder, og du er også velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Gratis team øvelse

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du en gratis øvelse, der kan bruges i ethvert team.