Podcast: 1 % bedre hver dag

Jeg er gæst i denne episode hos Mental Vinder.

Episoden er en hyldest til alle skolelærere – de udfører et af de vigtigste job i vores samfund og fortjener mere anerkendelse for at skabe fremtidens generationer.

I podcasten fortæller jeg, hvordan jeg hjælper skolelærere med at skabe livsduelige skoleelever, blandt andet gennem min virksomhed Stjernestunderhauge, som skaber læring gennem hoved, hænder og hjerte.

Jeg har selv en baggrund som lærer og brænder for teamsamarbejde (læs mere om min baggrund her). Jeg er forfatter til bogen ”Tip top team – værktøjskassen til det gode teamsamarbejde”.

I denne podcast får du tips til at blive mentalt stærkere som skoleelev, lærer og forælder. Du hører bl.a. om eventyret Den Grimme Ælling, Pippi Langstrømpe, om at køre en tur med dit barn, at føle sig følt, nysgerrighed og rislende vand.

Lyt til podcasten her

Gratis team øvelse

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du en gratis øvelse, der kan bruges i ethvert team.